Thuis Nieuws

Zullen de Elektrische Fabrikanten van de autopedmotorfiets Traditionele de motorfietsfabrikanten van de gasautoped overvallen?

Certificaat
Van goede kwaliteit Elektrische Sportmotorfiets voor verkoop
Van goede kwaliteit Elektrische Sportmotorfiets voor verkoop
Klantenoverzichten
u bent een professionele fabrikant, en veroorzaakt kader en ladingsvakje het accroding aan het verzoek van de Cliënt.   en controleer de kwaliteit op elk detail. 

—— Mukubwe Njongo

Het is zeer tevreden met de naverkoopdienst, zeer snel terug koppelt de reactie op ons, professioneel.

—— Alexander Rudakov

hoog - de kwaliteit, de beste prijs en de grote ontwerpproducten, kiezen hen, is het dat u nodig hebt.

—— Vaughan Richmond

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Zullen de Elektrische Fabrikanten van de autopedmotorfiets Traditionele de motorfietsfabrikanten van de gasautoped overvallen?
Zullen de Elektrische Fabrikanten van de autopedmotorfiets Traditionele de motorfietsfabrikanten van de gasautoped overvallen?

Momenteel, zijn wij meer dan 200 miljoen elektrische autoped in gebruik in China, en de jaarlijkse verkoop van elektrische autoped in Europa nadert vandaag 2 miljoen eenheden. 

De Griekse filosoof Heraclitus zei de „verandering de enige constante in het leven.“ is De verandering is zeker op het centrum van de gemotoriseerde voertuigindustrieën bij dit ogenblik, hetzij vier wielen of twee. Sommigen met specialisatie studeren jurisdicties af, in feite, verplicht stellen een vrij snelle beweging aan elektrisch aangedreven voertuigen, en de stijgende nadruk bij de klimaatverandering kan de voertuigen van interne verbrandingsmotor(ice) van de wegen spoediger dwingen dan wij zouden kunnen veronderstellen.

 

Natuurlijk, besteden wij overvloed van tijd in de motorfietsindustrie die over de stijging van populariteit van motorfietsen spreken die door elektrische motoren, eerder dan traditioneel ijs – met misschien de grootste kwestie worden aangedreven die de vrij aanvullingstijd op korte termijn, en lange, verbonden aan elektrische motorfietsen zijn.

Een verwante tendens zou belangrijker wereldwijd kunnen zijn, d.w.z., de stijging van populariteit van elektrische autoped. De elektrische autoped is de aangedreven tweewielers die in populariteit exploderen, overtreft het groeipercentage in elektrische autopedverkoop ver dat van motorfietsen.

 

De elektrische fietsenautopedden, natuurlijk, hebben per definitie pedalen. In diverse jurisdicties kunnen zij tot 20 MPU, of 28 MPU worden beperkt om hun verrichting zonder een vergunning, registratie en verzekering toe te laten, evenals tot hen wettelijke fietssteeg te maken. Sommige Ebike-fabrikanten, natuurlijk, bewegen zich reeds in volwaardige autoped en motorfietsproductie, terwijl sommige traditionele motorfietsfabrikanten elektrische autoped en motorfiets maken. 

De traditionele motorfietsfabrikanten die of elektrische autoped en elektrische motorfiets ontwikkelen verkopen.

 

Ebike-zullen de fabrikanten veel van de traditionele motorfietsfabrikanten verplaatsen aangezien de twee industrieën uiteindelijk in de loop van de volgende 5 tot 10 jaar samenvoegen? Geef ons uw hieronder gedachten.

Bartijd : 2014-01-31 14:07:17 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
WUXI CITY CIMO INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. janice

Tel.: 86--13861827285

Fax: 86-510-83200837

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)